Cine suntem?

Noi suntem aceia care urmăm și, după cum se vede, promovăm programul educațional Toastmasters, dorind să devenim comunicatori și lideri mai buni. 

Ce este programul educațional Toastmasters?​

Este un sistem teoretic și practic șlefuit în cei peste 100 de ani de existență a Toastmaster International. În acest program educațional la care au acces toți membrii Toastmasters, îți definești abilitățile pe care vrei să le dezvolți, alegi o cale educațională gândită special pentru a-ți dezvolta acele abilități, apoi pui în practică proiectele de pe acea cale, adică citești teoria aferentă fiecărui proiect și faci acțiunile cerute de acel proiect cu scopul de a atinge niște obiective bine definite de acel proiect. În funcție de cât de bine înțelegi și aplici cerințele proiectelor, descoperi curând că ai asimilat abilitățile necesare unui bun vorbitor și lider.

Cum facem să devenim vorbitori și lideri mai buni?

Susținem discursuri pregătite ori improvizate în cadrul întâlnirilor săptămânale din cluburile Toastmasters din Romania și Republica Moldova și ne luăm roluri în cadrul ședințelor și în cadrul cluburilor.

De ce ne-ai alege pe noi și nu un „influencer” care iți promite că în câteva ore, contra sumei corecte de bani, o să te facă să devii un vorbitor ori lider foarte bun?

Indiferent care este motivul pentru care vei alege să devii membru Toastmaster International, nu iți va lua mult timp să descoperi motivele pentru care vei rămâne mult timp membru:

  • Vei avea o încredere în tine mult mărită.
  • Vei descoperi cât de valoros și divers este programul educational Toastmasters.
  • Vei descoperi cât de mult iti va impacta participarea la ședințele toastmasters domeniile principale ale vieții tale.
  • Vei învăța să asculți.
  • Vei deveni mai conștient de calitățile (și defectele) tale.
  • Vei putea ajuta mai mult și mai bine oamenii din jurul tău.
  • Vei descoperi oameni care gândesc asemeni ție și au aspirații similare cu ale tale.